Vila Dardha

Ambiente funksionale, qetësi dhe gjelbërim në një alternativë të vetme. Ndërtuar për ti dhënë formë të re jetesës në të.

Sipërfaqe

  • Sipërfaqe e vilës: 148.4 m2
  • Sipërfaqe totale: 150.1 m2
  • Sipëfaqe parcele: 138 ~ 270.8 m2

Kati nëntokë

Ambient teknik i brendshëm
Shkallë të jashtme

Kati përdhes

Dhomë ndenjeje + kuzhinë
Tualet
Verandë
Shkallë e jashtme

Kati parë

Dhomë gjumi
Tualet
Ballkon
Korridor

Kati nën çati

Papafingo

The Outcome

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque ante quam, ultrices nec vulputate et, egestas et quam. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

“Alex was there every step of the way and brought my vision further than I could have imagined!”

Josh MargolisFounder of DAF