fbpx Skip to main content

Politikat e Cookies

Belvedere Korça është e përkushtuar për t’ju ofruar shërbimin më të mirë të mundshëm dhe të ruajë besimin që ju na keni dhënë.

Ne dëshirojmë të ndajmë me ju informacion më të qartë dhe të detajuar rreth mënyrës se si ne i përdorim dhe ruajmë cookies në faqen www.belvederekorca.al.

Çfarë janë cookies?

Cookies janë skedarë të vegjël me tekst, imazh ose softuer që ruhen në kompjuterin, smartfonin ose çdo pajisje tjetër tuajën që ju përdorni kur vizitoni një faqe interneti.

Cookies janë shumë të dobishme dhe lejojnë që një faqe interneti t’ju  identifikojë kur vizitoni një faqe të caktuar, t’ju mundësojë një lidhje të sigurt me një faqe interneti dhe të përmirësojë përvojën tuaj si përdorues, duke përmirësuar përvojën tuaj në një faqe interneti, duke ofruar siguri kur ju e vizitoni atë dhe/ose duke përshtatur përmbajtjen e një faqeje sipas preferencave që ju keni shfaqur.

Informacioni i ruajtur nga Cookies në kompjuterin tuaj për një periudhë të kufizuar kohe mund të lidhet me: faqet e internetit të veçanta që keni hapur nga pajisja juaj; reklamat që keni klikuar; llojin e shfletuesit që përdorni; adresën tuaj IP; dhe informacionin që keni dhënë në një faqe interneti (përdorimi i cookies do të thotë që ju të shmangni nevojën për të dhënë përsëri informacion).

Kategoritë e Cookies të instaluara në faqen tonë

 Cookies me qëllim për të mbledhur statistika në internet:

Për të përshtatur faqen tonë www.belvederekorca.al sipas kërkesave të vizitorëve, ne matim numrin e hyrjeve, numrin e faqeve të vizituara, aktivitetin e vizitorëve tanë në faqe dhe sa shpesh ata rikthehen. Këto cookies mundësojnë përpilimin e statistikave të trafikut në faqe. Nga kjo analizë, përmbajtja e faqes së internetit mund të zhvillohet dhe përmirësohet në funksion të nevojave të përdoruesve.

 Cookies që lejojnë ruajtjen e:

Preferencave tuaja si përdorues, cilësimet e ekranit dhe instrumentet që përdorni. Këto cookies lehtësojnë shfletimin në vizitë tuaj të radhës në faqen tonë të internetit dhe përmirësojnë përvojën tuaj si përdorues.

Periudha e vlefshmërisë së cookies është 1 muaj.

Dy mënyrat kryesore janë:

  • Kur hapni një sesion të sigurt për të hyrë në faqen e internetit dhe qëndroni aty për një kohë të caktuar pa kryer aktivitet, ky lloj cookie aktivizon një mesazh të shfaqet në kompjuterin tuaj duke ju ftuar të mbyllni sesionin, dhe/ose cookie automatikisht do t’ju bëj të dilni nga faqja interneti nëse ka mungesë të aktivitetit për një periudhë të caktuar kohore.
  • Kur hapni një sesion të sigurt për të hyrë në faqen e internetit, një shenjë unike ruhet në kompjuterin tuaj përmes një cookie, që lejon Belvedere Korça t’ju identifikojë. Ky lloj cookie është sektorial dhe do të fshihet nga pajisja juaj sapo ju të dilni nga faqja e internetit.

 

Zgjedhja e cookies

Shumë nga cookies që ne përdorim do të përmirësojnë përvojën tuaj gjatë shfletimit të faqes sonë të internetit. Të tjerat janë të nevojshme që ju të navigoni në zona të sigurta.

Si parazgjedhje, shumica e shfletuesve janë ndërtuar që të pranojnë cookies. Megjithatë, nëse nuk dëshironi të pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj, keni mundësi të bllokoni të gjitha cookies duke ndryshuar cilësimet në menunë tuaj.

Nëse vendosni të bllokoni të gjitha cookie, do të vazhdoni të jeni në gjendje të vizitoni vetëm hapësirat publike të faqes sonë të internetit dhe nuk do të keni më akses në asnjë zonë të sigurt.

Duke vazhduar navigimin në faqen tonë të internetit, ju na lejoni të vendosim cookie në pajisjen tuaj. Ju gjithmonë do të jeni në gjendje të ndryshoni mendjen, duke refuzuar cookies që të vendosen në pajisjen tuaj.

E drejta për të aksesuar të dhënat dhe e drejta për të refuzuar:

Sipas ligjit, ju keni të drejtë të kërkoni një kopje të informacionit personal që faqja e Belvedere Korça mban rreth jush, duke përfshirë atë të mbledhur nga cookies. Ju gjithashtu keni të drejtë të refuzoni ruajtjen e cookies në paisjen tuaj.

  • Ju lutemi dërgoni kërkesat dhe pyetjet në lidhje me cookies në adresën: e-mail në sales@balfinrealestate.al dhe bashkëngjitini asaj një kopje të setit të cookies që keni pranuar në pajisjen tuaj.

Ju mund të kundërshtoni instalimin e cookies statistikore ose cookies që mundësojnë optimizimin e përmbajtjes reklamuese që ju dërgohet në mënyrën e mëposhtme:

-Duke shprehur të drejtën për të kundërshtuar zgjedhjen e llojit të cookies që nuk e doni të instaluar në pajisjen tuaj

-Duke ndryshuar cilësimet e cookies, duke aktivizuar mënyrën incognito (shfletim në privat) ose cilësimin “Mos gjurmoni” në shfletuesin tuaj.

Gjithashtu, në varësi të llojit të shfletuesit tuaj, mund të konfiguroni cilësimet tuaja për të bllokuar disa lloje të caktuara të cookies, ose cookies nga burime të tjera, ose për t’ju njoftuar çdo herë kur një cookie i ri është në prag të ruajtur në kompjuterin tuaj, në mënyrë që të pranoni ose të refuzoni atë.

Për detaje mbi atë që ofron shfletuesi juaj dhe si të konfiguroni shfletuesin tuaj sipas zgjedhjeve personale, ju lutemi shkoni në menunë “Ndihmë” ose seksionet e dedikuara në shfletuesin tuaj të internetit.

Për më shumë informacione rreth cookies, jo vetëm ato nga uebfaqja e Belvedere Korca, dhe se si mund të kontrollohen cookies mund të gjenden online.