fbpx Skip to main content
slide 1
BELVEDERE KORÇA
BELVEDERE KORÇA
Adresa e re e lumturisë suaj!
slide 1
slide 2
BELVEDERE KORÇA
BELVEDERE KORÇA
Adresa e re e lumturisë suaj!
slide 2
previous arrow
next arrow
slide 1
BELVEDERE KORÇA
BELVEDERE KORÇA
Adresa e re e lumturisë suaj!
slide 1
slide 2
BELVEDERE KORÇA
BELVEDERE KORÇA
Adresa e re e lumturisë suaj!
slide 2
previous arrow
next arrow

KOMPLEKSI REZIDENCIAL DHE TURISTIK I VILAVE

BELVEDERE KORÇA

“Belvedere Korça” është një kompleks turistik I projektuar mes gjelbërimit dhe qetësisë së parkut. Vilat vijnë me një shkrirje elegante mes tradicionales dhe modernes, duke i dhuruar banorëve komoditet dhe një jetesë plot stil, për pushime ose për të banuar.

9

Tipologji

80+

Vila

150-500 ㎡

Sipërfaqe

AVANTAZHET E

BELVEDERE KORÇA

• Pozicionim ideal pranë parkut "Rinia"
• Vila me pamje nga parku, qyteti i Korçës dhe mali i Moravës
• Privatësi e lartë, sistem sigurie 24/7
• Mirëmbajtje gjatë gjithë vitit
• Mundësi për investim nëpërmjet programit të qiradhënies

KORÇA

GËZON

REPUTACIONIN

E NJË PREJ QYTETEVE

MË TË BUKURA TË SHQIPËRISË.

Pozicionuar në juglindje të Shqipërisë, Korça ka kultivuar kulturë, arsim dhe qytetari. Popullsia e Korçës përbën 7% të popullsisë së vendit. Brenda qytetit banojnë disa minoritete kulturore-etnike, duke bashkëjetuar në harmoni me dy besime të ndryshme fetare - myslimanë dhe ortodoksë.

STIL  •  ARKITEKTURË  •  TRADITË  •  

STIL  •  ARKITEKTURË  •  TRADITË  •  

STIL  •  ARKITEKTURË  •  TRADITË  •  

STIL  •  ARKITEKTURË  •  TRADITË  •  

STIL  •  ARKITEKTURË  •  TRADITË  •  

NA KONTAKTONI