fbpx Skip to main content

I shtrirë në afërsi të qytetit të Korçës, kjo zonë ofron peizazhe natyrore përrallore me një vlerë të shtuar për turizmin natyror e kulturor. Parku Kombëtar është shtëpia e shumë kafshëve të egra të kësaj zone dhe është e pasur nga prania e bimësive të rralla.

Next Post