fbpx Skip to main content

FAQ

Kur mbaron ndërtimi i Belvedere Korça?

Aktualisht në projekt është duke u punuar intesivisht për ta mbyllur brenda afateve dhe përfundimi i tij do të jetë në vitin 2023.

Ku është i pozicionuar kompleksi dhe sa lehtësisht i aksesueshëm është qyteti?

Belvedere Korça është pozicionuar pranë parkut “Rinia” dhe ndodhet në një distancë shumë të afërt me pikat kryesore të qytetit.

  • Bulevardi “Republika”, në të cilin ndodhen bare, restorante, dyqane etj.
  • Shkolla të mesme dhe 9-vjeçare.
  • Universiteti “Fan Noli”
  • Stadiumi “Skënderbeu”

Sa janë sipërfaqet e vilave dhe si janë të organizuara?

Vilat e kompleksit janë të tipologjive të ndryshme dhe janë të organizuara në 2+1 / 3+1 / 4+1. Sipërfaqe variojnë nga 150 – 160 m2/ 200 – 250 m2 dhe 300 – 500 m2.

A përfitoj kredi me interes më të butë nëse dua të ble një vilë në Belvedere Korça?

Për projektin ka lehtësi në financim pa kolateral me interes shumë të favorshëm kredie. Kjo për ti dhënë mundësi të gjithë atyre që duan të jenë pjesë e Belvedere.

Sa rëndësi ju është dhënë hapësirave të gjelbra?

Hapësirat e gjelbra janë një nga pikat e forta të kompleksit. Të gjitha vilat janë me oborr dhe ambiente të gjelbëruara. Gjithashtu kompleksi ndodhet shumë pranë parkut “Rinia” dhe ka pamje nga mali i Moravës.

Ka menaxhim dhe mirëmbajtje kompleksi ?

Kompleksi ofron menaxhim dhe mirëmbajtje gjatë gjithë vitit. Privatësi të lartë, sisteme sigurie dhe kamera 24 /7.

Çfarë përfitimi ka nëse bëj një investim në Belvedere Korça?

Përmes programit të qiradhënies, “Belvedere Korça” menaxhon vilën tuaj dhe kujdeset për të gjatë gjithë vitit. Nëse vendosni të keni një shtëpi në këtë kompleks, kthimi i investimit do të jetë i shpejtë duke filluar nga 16 vjet. Fitimi në vit i investimit 7%, mirëmbajtje gjatë gjithë vitit dhe 20.000 euro të ardhura të garantuara për dy vitet e para, ofertë e limituar.