Vila Voskopolis

Dizajni dhe materialet e standardeve bashkëkohore shkrihen me traditën për të sjellë një vilë e cila qëndron në çdo parametër me kërkesat e kohës.

Sipërfaqe

  • Sipërfaqe e vilës: 231.3 ~ 248.2 m2
  • Sipërfaqe totale: 237.5 ~ 254.4 m2
  • Sipërfaqe parcele: 244.5 ~ 477.2 m2

Kati nëntokë

Ambient teknik i brendshëm
Hapësirë tjetër

Kati përdhes

Dhomë ndenjeje + kuzhinë
Tualet
Verandë

Kati parë

Tre dhoma gjumi
Dy Tualete
Ballkon
Korridor

The Outcome

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque ante quam, ultrices nec vulputate et, egestas et quam. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

“Alex was there every step of the way and brought my vision further than I could have imagined!”

Josh MargolisFounder of DAF