fbpx Skip to main content

Ky fshat turistik shquhet si perla e peizazheve natyrore. Në të ndodhen 7 kisha me afreske, të cilat i kanë mbizotëruar kohës dhe janë dëshmitare e qytetërimit të hershëm. Natyra pak e eksploruar dhe turizmi i skive e bëjnë Voskopojën një nga fshatrat më të vizituara të vendit.