fbpx Skip to main content

Fshati njihet për kuzhinën tradicionale të nivelit të lartë, falë tavernave ku gatuhet lakrori i pjekur në saç, petaniku, petullat apo mishi i freskët. Natyra e mrekullueshme me burimet e ujit të akullt dhe relievin që mundëson zhvillimin e një sërë aktiviteteve sportive, e bëjnë Boboshticën mjaft të preferuar.