fbpx Skip to main content

Belvedere Korça garanton kthim të shpejtë të investimit

Me pozicionin ideal pranë Parkut Rinia, “Belvedere Korça” ofron një sërë mundësish për klientët që duan ta kthejnë atë në një investim të çmuar. Historia e pasur, kuzhina tradicionale, jeta e gjallë me turizëm në të 4 stinët e vitit, e bëjnë “Belvedere Korça” një projekt unik.
Zbuloni tipologjitë e vilave me arkitekturë autentike korçare

Landing Page form AL
Jeni banor i Shqipërisë?

Unë konfirmoj se kam lexuar dhe pajtohem me Politikat e Privatësisë.

Programi i Qiradhënies është një mundësi e shkëlqyer për rezidentët e “Belvedere Korça” për të gjeneruar të ardhura dhe për të garantuar kthimin e investimit në një kohë të shkurtër.