Vila Small Twin Muzaka

Mes elegances, të bukurës dhe historikes, qendron krenare Vila Muzaka.

Sipërfaqe

  • Sipërfaqe e vilës: 230 – 277 m2
  • Sipërfaqe totale: 245 – 292 m2
  • Sipërfaqe parcele: 230 m2

Kati nëntokë

Shkallë të jashtme
Ambient teknik
Hapësirë tjetër

Kati përdhes

Dhomë ndenjeje + kuzhinë
Tualet
Verandë
Shkallë të jashtme dhe të brendshme

Kati parë

Tre dhoma gjumi
Dy Tualete
Korridor
Shkallë të brendshme

The Outcome

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque ante quam, ultrices nec vulputate et, egestas et quam. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

“Alex was there every step of the way and brought my vision further than I could have imagined!”

Josh MargolisFounder of DAF